ZEEPHOUDER

Van welk materiaal is de zeephouder gemaakt?

De zeephouder is gemaakt van duurzaam polyethyleen. Dat betekent dat hij erg licht is waardoor hij goed blijft hangen. Er zit een magneet aan die ervoor zorgt dat je zeep met pin bevestigd kan worden.

PIN

Blijft de pin echt in de zeep zitten?

Ja! In al onze geteste soap bars blijft de pin zitten tot de zeep is opgebruikt. Wanneer je soap bar erg klein wordt kan hij breken. Bewaar gewoon de stukjes en smelt er na een tijdje een nieuwe bar van.

Gaat de pin niet roesten?

Nee. De pin is gemaakt van roestvrij staal.

ZEEP

Welke zeep kan ik het beste gebruiken?

In de basis is elke solid soap, shampoo, conditioner, cleansingbar etc geschikt voor de soap crush magnetische zeephouder. De grondstoffen van de zeep, omgevingswarmte en luchtvochtigheid kunnen van invloed zijn op de structuur en dus de hardheid van je soap bars. Hoe harder je zeep, hoe beter hij blijft hangen.

Mijn zeepblok is te groot

Check voor je de pin in je zeep duwt wat de beste positie is voor de pin zodat er genoeg ruimte is tussen de magneet en de houder. Is de soap bar te breed? Snij hem dan met een scherp keukenmes (op een snijplank ;)) door.

Mijn zeepblok weegt meer dan 150 gram

Is de soap bar te zwaar? Snij hem dan voor de zekerheid even in kleinere stukken. Je kunt dat gewoon doen met een scherp keukenmes (op een snijplank ;)).

Waarom zijn jullie zepen zo snel uitverkocht?

De zeep die we verkopen in onze stores hebben we hier en daar ontdekt om ze te testen voor onze eigen zeeplijn (die we aan het ontwikkelen zijn.) De zepen komen veelal van buitenlandse, lokale markten in Spanje, Griekenland, Italië of Frankrijk.
De soap bars die we héél fijn vinden of waarvan we er gewoon veel te veel hebben ingekocht hebben we voor jou in onze eigen webshop gezet. Want verspilling, daar doen we liever niet aan. Alle zepen die je aantreft in onze stores zijn dus vooralsnog unieke exemplaren en het kan dus voorkomen dat de voorraad gering is.

VERPAKKING

Waarom is jullie verpakking zo groot?

Onze verpakkingen zijn zo gemaakt dat er tot maximaal 4 zeephouders tegelijk kunnen worden verstuurd. Bestel je er 1 dan is je verpakking inderdaad wat aan de ruime kant. Heb je er al aan gedacht om je doosje en het vulmateriaal opnieuw te gebruiken om zelf eens iets te versturen?

MONTAGE

Hoe bevestig ik mijn zeephouder?

Op deze pagina vind je een handige stap voor stap beschrijving.

Ik twijfel over de ondergrond

De Soap Crush magnetische zeephouder bevat een stevige montagestrip en kan bevestigd worden op alle gladde ondergronden. Heb je een andere ondergrond? Je kunt de zeephouder altijd aan je muur boren (geen schroeven inbegrepen) of in de bouwmarkt kijken naar een plakoplossing voor jouw ondergrond. De zeephouder is voor het gemak al voorzien van boorgaten.